Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/public/sites/www.symergie.nl/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Symergie - Werving en selectie

Werving en selectie

De juiste man of vrouw op de juiste plek. Daar zorgen wij voor!

Echter, voor dat wij dat voor u kunnen doen, is de belangrijkste vraag, naar WIE bent u op zoek! Oftewel wat zijn uw wensen en verwachtingen van de medewerker waar u naar op zoek bent.

Vaak kunnen wij uw vraag beantwoorden vanuit ons netwerk aan professionals. Deze professionals worden niet zomaar “los” gelaten of aan hun “lot” over gelaten als ze eenmaal bij de opdrachtgever zijn gestationeerd. Ten allen tijden kunnen zij terug vallen op de kennis en ervaring van Symergie bv. Daarnaast houden wij zeer regelmatig contact met deze professional en wordt hij daar waar nodig ondersteunt vanuit de jarenlange praktijk ervaring van Symergie bv.

Bent u op zoek naar een mooie uitdaging, stuur dan uw gegevens via het onderstaande formulier. Van u verwachten wij naast een goede civieltechnische (HBO) opleiding en tenminste 5 jaar praktijk ervaring, een oplossingsgerichte mentaliteit, aangevuld met passie voor het vak, integer denken en handelen in het belang van uw opdrachtgever en Symergie bv.

 

Op dit moment zijn de onderstaande kandidaten beschikbaar of komen binnen afzienbare tijd beschikbaar:

 

*   seniorprojectleider / directievoerder grond-, weg- en waterbouw. Visie, focus, een scherpe analyse en daadkracht, zijn zomaar een paar kernwaarden van deze kandidaat.

*   directievoerder / toezichthouder grond-, weg- en waterbouw. Een vakman in hart en nieren, die het klappen van de zweep kent!

 

Bovenstaande kandidaten zijn allen al ruim 25 jaar werkzaam in hun vakgebied.

 

Nieuwsgierig naar de kennis en ervaring van bovengenoemde kandidaten? Mail of bel ons voor nadere informatie.

 

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht