Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/public/sites/www.symergie.nl/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Symergie - Directievoering

Directievoering

Hierbij wordt de opdrachtgever tijdens de uitvoering vertegenwoordigd door de directievoerder conform paragraaf 3 van de UAV.

Dit gebeurt binnen een overeengekomen bevoegdheid, tijdens de uitvoering van projecten, door de processen en procedures te beheersen in tijd, kwaliteit en geld.

Tijdens de uitvoering wordt geregeld dat alle overeengekomen verplichtingen tussen de diverse partijen worden nagekomen. In beginsel wordt de directievoerder bijgestaan door een toezichthouder. In principe is de directievoerder het gezicht op het werk voor zowel de aannemer, de andere marktpartijen welke zijn betrokken bij het project en haar omgeving.

De directievoerder legt verantwoordelijkheid af aan de opdrachtgever volgens een vooraf besproken procedure.

Om de opdrachtgever te ontzorgen, beschikt Symergie over een groot netwerk aan professionals om voor de opdrachtgever het gehele proces succesvol te kunnen volbrengen. Daarnaast ondersteunt Symergie haar professionals door haar eigen jarenlange ervaring in de grond, weg en waterbouw te delen.